Història de Vida. En Marc

En Marc, es va casar amb 19 anys i va tenir dos fills amb la parella d’aquell moment. Treballava i havia muntat la seva pròpia empresa de construcció.

Un dia, quan anava de camí a la platja amb el seu germà va patir un accident de tràfic en el que ell va quedar molt malparat. Van passar molts mesos i molts processos de recuperació i finalment li van quedar seqüeles per tota la vida tan físiques com mentals.

Després d’aquests fets va entrar en una espiral de depressió i de consum de tòxics, en el que la seva salut mental va quedar greument afectada. El fet de consumir l’ajudava o tenir la falsa sensació de poder seguir amb la seva vida.

Aquest accident, que va ser un punt d’inflexió a la seva vida, va fer que ho perdés tot, feina, dona i entorn social.

Després d’un temps i de diferents intents per ensortir-se’n va ingressar a la unitat d’aguts de Sant Boi on s’hi va estar més de 2 anys passant per etapes molt dures que encara recorda però que també el van ajudar a ser qui és ara.

Actualment té parella i moltes ganes de refer del tot la seva vida amb ella, és per aquest motiu que des de fa un temps busquen pis per iniciar el seu projecte de vida, explica que la gent quan el veu té forts prejudicis envers ell i que aquest fet els dificulta força per trobar quelcom per viure.

Seguim en la lluita contra l’estigma.

Si t’has sentit indentificat/da comparteix aquesta història i col·labora en donar visibilitat en la lluita contra l’estigma!