L’Equip de L’Esguard us desitgem Bones Festes 2022!

 

 

A totes les persones, entitats, empreses i famílies que ens heu acompanyat durant aquests més de 10 anys de la Fundació L’Esguard us desitgem que gaudiu de les festes de Nadal i que tingueu una bona entrada a l’any 2023 que, de ben segur, ens portarà projectes i aprenentatges per seguir creixent.

Aprofitem l’avinentesa, per fer una mica de reflexió, doncs les festes de nadal també poden esdevenir complicades i desencadenar sentiments de soledat i tristesa.

El Nadal, ens exposa els escenaris més crus, doncs fa evident la desigualtat social en la qual vium. La manca d’habitatge, la precarietat laboral o la falta de xarxa familiar. Segons dades de l’INE (institut nacional d’estadística), el percentatge de població en risc d’exclusió social o pobresa és d’un 27,8%, des del 27,

A L’Esguard, portem a terme projectes per prevenir i lluitar contra l’exclusió social, també al Nadal, el proper 23 de desembre estarem immerses en el dinar en família 2022 que té per objectiu principal atendre una necessitat real inherent a qualsevol ésser. humà la necessitat social que implica un sentit de connexió, intimitat, confiança i amistat.

L’equip de L’Esguard volem fer un agraïment especial a totes les persones voluntàries, empreses i altres entitats col·laboradores que fan possible que aquest projecte segueixi caminant!