L’Esguard participa a les jornades formatives de la Fundació Tutelar de Ripoll

El passat 3 de juny del 2022, l’equip de tècniques de la Fundació L’Esguard va participar a les jornades formatives de la Fundació Tutelar de Ripoll, una entitat de la comarca del Ripollès que aten a persones amb discapacitat funcional, psicosocial, intel·lectual o derivada del procés d’envelliment.

L’entitat del Ripollès va organitzar aquestes jornades amb l’objectiu de debatre sobre la situació de vulnerabilitat social. A les jornades es va parlar sobre el canvi de paradigma legislatiu que reclama més autonomia en la presa de decisions de les persones ateses.

Un acte que va contar amb la col·laboració, de  7 entitats de suport a les persones, entre elles la Fundació L’Esguard, per explicar com s’han adaptat a la nova llei. La Roser Masgrau, Coordinadora de la nostra entitat , que va participar com a ponent a la taula rodona,  va explicar com ens hem adaptat a L’Esguard a la nova llei i com ho han rebut les persones que estem atenent. Un acte ple de sinergies que van esdevenir molt profitoses i encoratjadores, per seguir treballant en pro dels drets de les persones que s’estan atenent i una nova oportunitat d’aprenentatge entre les entitats del sector.