Fundació Vallès Oriental passa a formar part de la Fundació Tutelar l’Esguard

Des del passat dijous dia 18 de Setembre  han entrat a formar part del patronat de la Fundació Tutelar l’Esguard, la Fundació Vallès Oriental (FVO).

La Fundació Vallès Oriental, és l’entitat més important a nivell de la comarca del Vallès Oriental en quant a l’assistència de persones amb discapacitat intel·lectual i en quant a número de persones ateses en serveis d’atenció diürna i serveis d’habitatge.

Actualment atén a 506 persones en els  diferents serveis que presta: Area d’atenció diürna (Centre Ocupacional “Xavier Quincoces”: 219 usuaris, Centre Especial de Treball “Xavier Quincoces”: 79 treballadors amb ED,  Unitat de Suport a l’Activitat Professional (USAP), Centre d’Atenció Especialitzada “Valldoriolf”: 18 usuaris);  i un total de 181 persones ateses des de l’Àrea d’acolliment residencial  repartits en els diferents serveis, que inclouen una Residència,  5 llars residències i el Servei de vida independent.

També aprofitem per donar la benvinguda al Sr. Rafel Arderiu (director general de la FVO) i Jose Luis Criado (Llicenciat en Dret i professor de la Universitat de Barcelona) que entren a formar part del Patronat de la Fundació Tutelar l’Esguard en representació de la Fundació Vallès Oriental.