Comunicat COVID-19

COMUNICAT COVID-19

Hola a totes i a tots,

Des de la Fundació Tutelar l’Esguard us volem informar que seguim treballant, malgrat les circumstàncies actuals, per tal de continuar vetllant, donant suport i acompanyant a cada una de les persones que atenem a l’entitat.
Per poder respectar i protegir a les persones, a les treballadores i a la comunitat, hem hagut d’adaptar la nostra forma de treball, que mantindrem fins que sigui necessari:

– La Seu de la Fundació estarà oberta tots els matins de 9:00 a 13:00h. Només hi haurà una treballadora atenent a les trucades i visites d’urgència.

Us recordem el nostre número: 93.131.56.41

– Totes les treballadores estaran operatives i treballant des de casa tenint accés virtual per connectar-se a la base de dades de l’entitat, al correu electrònic i disposen del mòbil que de forma habitual ja utilitzen.
– Es realitzarà seguiment telefònic i amb videotrucades a totes les persones ateses, cada dia, cada dos, el què sigui necessari!
– Es realitzaran visites a les persones ateses que ho necessitin per la seva situació personal, sempre seguint les normes de seguretat i protecció recomanades per les autoritats competents.
– El telèfon de guàrdia està operatiu 24 hores tots els dies de la setmana sense cap variació. Això si, sempre que hi hagi algun imprevist de 9:00 a 17:00h de dilluns a divendres no festius, truqueu al professional referent.

Us recordem el número de guàrdia: 628.228.682

La nostra intenció és continuar oferint un servei d’acompanyament i seguir coordinats amb tots vosaltres.

Una abraçada virtual i fins aviat!

Equip tècnic de la Fundació Tutelar l’Esguard