Membres del Patronat

D'esquerra a dreta de dalt a baix
Ricard Aceves, Santiago Escoté Llobet, ,Antoni Molas Casas, Feliu Puigbó Coll, Jordi Roca Casas, Jaume Castellano Pluja, Manuel Palou Serra, Ricardo del Castillo Jarabo, Josep Freixa Sala, Maria Carme Roquer Soler, Joan Carles Rodríguez Casadevall, Maria Mercè Generó Prat, Carlos Sopeña Movellán

Feliu Puigbó Coll

President

Manel Palou Serra

Vicepresident
En Manel Palou és diplomat en traducció jurídico-administrativa. En l’actualitat és el President de les entitats del Grup Viver de Bell-lloc (Fundació Viver de Bell-lloc i Fundació Lluïsa Oller, entitats de les que va ser el Director gerent durant 15 anys. També és patró de la Fundació Tallers (Santa Coloma de Gramanet), Fundació Onada (Tarragona) i Fundació Santa Teresa (El Vendrell). Ha participat activament en les entitats representatives de la discapacitat (Coordinadora de Tallers, SINERGRUP, DINCAT), ocupant actualment la presidència de la Junta Directiva de l’Associació de l’Economia Social (DINCAT).

Maria Carme Roquer Soler

Secretària

Josep Freixa Sala

Vocal

Antoni Molas Casas

Vocal

Ricard Aceves Torrents

Vocal
En Ricard Aceves és llicenciat en econòmiques, diplomat en Management Internacional (D.E.M.I i del Programa de Direcció General a IESE. Des de l’any 1997 està vinculat a Sant Tomàs, primer com a director de Tac-Osona i des de l’any 2003 com a Director General del projecte de la Fundació Sant Tomàs, l’Associació Sant Tomàs i la Fundació Tac-Osona. Sempre vinculat en entitats representatives en l’atenció i defensa d’interessos de persones amb discapacitat, actualment és conseller delegat de Vicverd, SL; president de Sinergrup; patró de la Fundació Tutelar l’Esguard; conseller d’Ecogrup Ecològica, SL; membre del patronat de Fundació Tallers; membre del consell d’administració de Recollida i reciclatge, SL; i, menbre de la junta d’AEES DINCAT.

Carlos Sopeña Movellán

Vocal
En Carlos Sopeña és llicenciat en psicologia, Màster en Gestió Econòmica financera, i del Programa de direcció general a IESE. En l'actualitat és Director General de Grup Viver de Bell-lloc (Fundació Viver de Bell-lloc i Fundació Lluïsa Oller), fent també les funcions de gerent a la Fundació Tutelar l’Esguard. Té una amplia experiència en el sector, on ha treballat en diferents posicions de responsabilitat en l’àmbit dels recursos humans, direcció tècnica i gerència en diferents organitzacions: COINRE, Grup Cooperatiu TEB, i Associació Sant Tomàs. També ha participat activament en la Federació i Associació Empresarial DINCAT.

Maria Mercè Generó Prat

Vocal

Joan Carles Rodríguez Casadevall

Vocal

Jordi Roca Casas

Vocal

Jaume Castellano Pluja

Vocal
En Jaume Castellano és Llicenciat en Ciències Físiques per la UAB. També va realitzar un màster de Gestió de la Qualitat a l’empresa a la UPC i un postgrau en Lideratge de les Organitzacions en l’àmbit de la salut a IL3 UB. Des del 2008 és Gerent de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu. Des del 2011 és membre del Comitè Executiu FADO (provisor de serveis de Serveis d'Assistència Domiciliària a nivell de Consell Comarcal d'Osona i Centres d'Atenció diürna ). També és Director de Serveis del Consorci Hospitalari de Vic (1997)(Assistència Sanitària Especialitzada ) i Director de SAS, AIE (2006).

Santiago Escoté Llobet

Vocal

Ricardo del Castillo Jarabo

Vocal